Accrington Web

Accrington Web (http://www.accringtonweb.com/forum/index.php)
-   Feedback, Suggestions and help! (http://www.accringtonweb.com/forum/f63/)
-   -   Uploading Pictures To The Gallery For Use On Site (http://www.accringtonweb.com/forum/f63/uploading-pictures-to-the-gallery-for-use-on-site-24482.html)

Margaret Pilkington 02-09-2018 08:31

Re: Uploading Pictures To The Gallery For Use On Site
 
You beat me to it Less.

Less 02-09-2018 10:03

Re: Uploading Pictures To The Gallery For Use On Site
 
Quote:

Originally Posted by landhusweg (Post 1216981)
Sorry no pictures. Still having problem with uploading them. In my original post the photos were all shown as a line with IMG etc, but after posting they wern't shown?

Cheers

Phil Kenyon

There is a different method of uploading without having to use the gallery (it can sometimes break).

To upload the pictures without using the gallery, go to advanced post, scroll down to Additional Options there you will see Manage Attachments click on it.
You will see 10 buttons marked Choose File click one of them.
Enter the location of your file position on your P.C.
Repeat until you have selected all the pics you wish to display.
Click the button marked Upload
After they are uploaded you can preview post and see if they are now in place as thumbnails if so, post your pics.;)

Before you do any of the above, there is an error 500 on site I'll get Roy to sort it.
:enough:

Less 02-09-2018 10:35

Re: Uploading Pictures To The Gallery For Use On Site
 
https://i.ebayimg.com/images/g/qk8AA...ma6/s-l300.jpg

It seems that we can still do links to images from external sites, so if you've saved those pics to say, cloud or if you've pinched them from another site, go to that site and get the link addy then link it to your post.
:p

Less 02-09-2018 17:15

Re: Uploading Pictures To The Gallery For Use On Site
 
1 Attachment(s)
Well Roy found nothing wrong, but he restarted the server, lets see how things go...

landhusweg 14-05-2019 11:24

Re: Uploading Pictures To The Gallery For Use On Site
 
Please help!
What am I doing wrong?
I want to show a photo in my message, but find it impossible! What I've done so far:
- Got the photo in "My Pictures"
- Right click on the image
- Scroll down until "Copy Image Location"
- Left Click
- Go to my post
- Click "Insert Image" (the mountain/sun logo)
- Right click
- Scroll down until it says "paste"
- Left click
- Click on the OK button
- The message then appears as "(IMG)https:/ etc. etc.
Everything ok so far, but when I select "Post Quick Reply" No picture appears! Very frustrating!
Please help!

Cheers

gpick24 14-05-2019 14:49

Re: Uploading Pictures To The Gallery For Use On Site
 
1 Attachment(s)
Instead of copy image location, try copying the picture url (see attached pic) then paste that into insert image
http://www.accringtonweb.com/forum/m...01641-edit.jpg

gpick24 14-05-2019 18:43

Re: Uploading Pictures To The Gallery For Use On Site
 
I`ve just had another look at the thread where you were trying to post pictures and it appears that you are copying the web page address from the address bar at the top rather than the image location, using the picture url should sort it.

landhusweg 15-05-2019 07:44

Re: Uploading Pictures To The Gallery For Use On Site
 
Hi gpick24,

Thanks for the 2 tips. Will try later today or tomorrow.

Cheers

landhusweg 02-10-2019 08:23

Re: Uploading Pictures To The Gallery For Use On Site
 
Sorry for not reacting to the last message from me.
Everything ok now.
Cheers


All times are GMT. The time now is 21:31.


2003-2013 AccringtonWeb.com

Page generated in 0.10363 seconds with 8 queries

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1